Ungdom BlocOne

kyrkans ungdomsverksamhet

BlocOne är kyrkans ungdomsverksamhet och är främst till för dig som går i högstadiet eller gymnasiet. Ungdomarna har flera aktiviteter i veckan. Följ BlocOne på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad.

Här nedanför kan du läsa om BlocOnes olika aktiviteter.

BlocOne Night

 

Varje fredag ses ungdomarna för en egen gudstjänst i kyrksalen. En vanlig BlocOne Night börjar kl. 20:00 och består av predikan, lovsång och bön. Efter mötet går vi till kyrkans café för att umgås och fika tillsammans.

BlocOne Home

 

På onsdagar kl. 16:30 träffas ungdomarna för att dela tankar kring livet och den kristna tron. BlocOne Home finns för att ungdomarna ska få samtala och tillsammans växa i sin relation med Jesus. Vill du gå med i en grupp? hör av dig!

BlocOne Sports

 

Gillar du sport? på söndagar möts ungdomarna i Markusskolans idrottshall för att spela innebandy och styrketräna tillsammans. Kl. 20:00 drar de igång med styrketräning och kl. 21:00 med innebandy.

BlocOne Café

 

BlocOne tar hand om cafét i kyrkans secondhandbutik varje lördag kl. 10:00-14:00. Vill du gå med i en grupp och hjälpa till bakom disken några gånger under terminen? hör av dig till en ungdomsledare.