Aktiviteter

Här finns en plats för dig

På den här sidan hittar du information om våra aktiviteter (Flera aktiviteter är under paus pga corona, mer info kommer i augusti kring hösten 2020- vår ungdomsverksamhet BlocOne och vår Secondhand butik 33:an är igång under sommaren). Skrolla ner för att läsa mer.

Gudstjänst och barnkyrka

Varje söndag möts vi för att fira gudstjänst med predikan, lovsång och bön. Efter mötet samlas vi för att fika och umgås i kyrkans café.

I början av gudstjänsten får barnen gå ner till barnkyrkan där de får leka, pyssla och ha en kortare samling.

BlocOne

BlocOne är kyrkans ungdomsverksamhet och är främst till för dig som går i högstadiet eller gymnasiet. Ungdomarna har flera aktiviteter i veckan. Följ BlocOne på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad.

Barn

I vår församling vill vi möta barnen med den kristna tron på deras nivå. Vi har verksamhet som sträcker sig från 3 års ålder och uppåt.

33:an

Ta på dig fyndglasögonen och besök kyrkans secondhandbutik i Krylbo. På 33:an kan du hitta allt från vintage knappar till soffor i nyskick.

Pengarna som kommer in vid butiksförsäljningen förmedlar Pingstkyrkan Avesta till olika biståndsprojekt världen över.

LP

Välkommen till Lp-verksamheten som är i Pingstkyrkan varje onsdag kl 10:00-12:00. Det är en samling då vi träffas och fikar, talar om Gud och delar gemenskapen.

Lp-verksamheten ger även möjlighet till stödsamtal, myndighetskontakt etc.

Mission

Vår församlings vision innefattar att gå ut med evangelium även internationellt. Ett evangelium för hela människan, främst till folkgrupper som ännu inte nåtts av evangelium.