Aktiviteter

Här finns en plats för dig

På den här sidan hittar du information om våra aktiviteter. Vi vill ha ett brett utbud av aktiviteter där vi kan presentera vår tro på Jesus och erbjuda olika gemenskaper. Vissa aktiviteter är inriktade till en speciell åldersgrupp medan andra är allmänna.

Gudstjänst och barnkyrka

Varje söndag möts vi till Gudstjänst 11.00 i Pingstkyrkan i Avesta. Redan 10:30 finns det kaffe serverat på ”kyrktorget” i våra lokaler där du har möjlighet att mingla och träffa nya människor. Gudstjänsten börjar kl 11.00 och innehåller sång och musik, predikan och bön. Efter Gudstjänsten serveras det kyrkfika.
Under Gudstjänsten erbjuds barnkyrkan som är barnens egen samling för åldrarna 3-12 år.

BlocOne

BlocOne är kyrkans ungdomsverksamhet och är främst till för dig som går i högstadiet eller gymnasiet. Ungdomarna har flera aktiviteter i veckan. Följ BlocOne på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad.

Barn

I vår församling vill vi möta barnen med den kristna tron på deras nivå. Vi har verksamhet som sträcker sig från 3 års ålder och uppåt.

33:an

Ta på dig fyndglasögonen och besök kyrkans secondhandbutik i Krylbo. På 33:an kan du hitta allt från vintage knappar till soffor i nyskick.

Pengarna som kommer in vid butiksförsäljningen förmedlar Pingstkyrkan Avesta till olika biståndsprojekt världen över.

LP

Vårt LP-café är öppet onsdagar 10:30-12:00 i kyrkans cafélokal där du bjuds på kaffe och smörgås, under tiden har vi en andakt och ibland sång och musik. Välkommen

Mission

Vår församlings vision innefattar att gå ut med evangelium även internationellt. Ett evangelium för hela människan, främst till folkgrupper som ännu inte nåtts av evangelium.