Aktiviteter

Här finns en plats för dig

På den här sidan hittar du information om våra aktiviteter. Vissa aktiviteter kan fortfarande vara pausade pga restriktionerna för covid-19. De flesta barn och ungdomsaktiviteter är igång sedan februari 2021 i vår kyrka, varje onsdag delar vi ut matkassar och vår second Hand-butik 33:an är öppen. Skrolla ner för att läsa mer.

SOMMARLÄGER 2021

Snart är sommaren här och det innebär att sommarens höjdpunkt närmar sig: Sommarläger!

Klicka på knappen för mer information och för att anmäla.

Gudstjänst och barnkyrka

Nu har vi Gudstjänst både på plats och Live via Youtube. Platsbokning krävs och det är ett maxantal på 50 personer per tillfälle.

Uppehållet för Barnkyrkan är över och vi träffas som vanligt igen!

Varje söndag kl11:00, samtidigt som det är Gudstjänst, är det Barnkyrkan för de små.

BlocOne

BlocOne är kyrkans ungdomsverksamhet och är främst till för dig som går i högstadiet eller gymnasiet. Ungdomarna har flera aktiviteter i veckan. Följ BlocOne på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad.

Barn

I vår församling vill vi möta barnen med den kristna tron på deras nivå. Vi har verksamhet som sträcker sig från 3 års ålder och uppåt.

33:an

Ta på dig fyndglasögonen och besök kyrkans secondhandbutik i Krylbo. På 33:an kan du hitta allt från vintage knappar till soffor i nyskick.

Pengarna som kommer in vid butiksförsäljningen förmedlar Pingstkyrkan Avesta till olika biståndsprojekt världen över.

LP

För närvarande är vårt LP-café stängt onsdagar. Däremot finns möjlighet att få hjälp med mat och andra förnödenheter genom att ringa vår expedition 0226-503 68. Likaså kan du vända dig till oss för stödsamtal, myndighetskontakt etc.

Mission

Vår församlings vision innefattar att gå ut med evangelium även internationellt. Ett evangelium för hela människan, främst till folkgrupper som ännu inte nåtts av evangelium.