Barn

barnkyrka och barnkörer

Digitala barnsamlingar

Vi kommer inte i nuläget kunna erbjuda egna digitala barnsamlingar, men flera andra församlingar anordnar bra digitala sändningar för barnen. Kika gärna på någon av länkarna nedan.

söndagskul

”Söndagskul Play” från Västerås Pingstförsamling
https://www.youtube.com/results?search_query=s%C3%B6ndagskul+play

Barnkyrka

Barnens egen gudstjänst för dig som är 3 år och uppåt. Just nu kan vi inte genomföra samlingen pga restriktioner. Vi planerar dock att starta igång under vårterminen.

Söndagskul

En söndag i månaden är det familjegudstjänst i kyrkan, en gudstjänst som är rolig för både stora och små. Just nu kan vi inte genomföra Söndagskul pga restriktionerna.

Vox

Varje fredag kl 17:00-17:45 träffas Vox som är vår barnkör för våra yngsta barn och vi möts i kyrkans källare (ingång i trapphuset på kyrkans baksida). Kören vänder sig till barn i åldern 3-7 år. För mer information kontakta vår körledare Frida Tingåker 073-919 81 75

Shalom

Shalom är barnkören för de lite äldre barnen från 8 år och uppåt. De alternerar med 2 veckor sång och 2 veckor dans. Shalom ses varje fredag kl 17:00-18:00. För mer information kontakta vår körledare Anna Holmqvist 070-252 29 52