Vinterläger 2022

Ungdomarna åker till Vemdalen vecka 9

Välkommen med på BlocOne WinterCamp i  Vemdalen tillsammans med Pingstkyrkan i Avesta och Pingstkyrkan i Södertälje! Nu kan du äntligen anmäla dig!

Vintern är här och vi ser så mycket framemot Vemdalen 2022! Vi tror det kommer bli en otrolig vecka med mycket skid- och snowboardåkning och riktigt härlig gemenskap.

Vi åker till Vemdalen och kommer bo på Nederhögen, en lägergård ca 20 min resa från Vemdalen. Vi kommer ha fyra skiddagar (söndag-onsdag) och på vår sista dag kommer vi åka scooter och hitta på annat kul runt gården.

 

När?

Lördag 26 februari – fredag 4 mars.

För vem?

Lägret är för dig som är född 2008 eller tidigare.

Kostnad?

Ungdom (under 18 år) från Avesta: 1900 kronor.

Ungdom från Södertälje: 2300 kronor

Vuxen: 2600 kronor

I denna kostnad ingår, resa fram och tillbaka, alla måltider (förutom på resan dit och hem), boende samt liftkort. Kostnad för hyra tillkommer om du inte har egen utrustning.

 

Sista anmälningsdag är den 3 februari

 

Vi hoppas få genomföra lägret men vi kommer också följa alla restriktioner. Skulle nya restriktioner uppkomma och vi inte kan genomföra lägret kommer vi självklart betala tillbaka pengarna.

Har du frågor? Kontakta: gabriella@avesta.pingst.se, 073-080 80 04 eller Maria Agirman, maria.agirman@sodertaljepingst.se, 010- 331 98 23

Anmälan