Vemdalen 2023

Välkommen med på skidläger i Vemdalen! Nu kan du äntligen anmäla dig!

Vintern är här och vi längtar efter läger! Avesta Pingst och Södertälje Pingst tillsammans på läger i Vemdalen, vilken grej! Vi tror det kommer bli en otrolig vecka med mycket skid- och snowboardåkning, snö, vackra vyer och riktigt härlig gemenskap. Vi kommer bo på Nederhögens Vildmarkscenter där vi bott tidigare år och åka skidor i Vemdalen.

När?

Lördag 25:e februari – fredag 3:e mars. Söndag-onsdag åker vi skidor och på torsdagen kommer vi hitta på annat skoj runt gården.

För vem?

Lägret är för dig som är född 2009 eller tidigare.

Pris?

Priset varierar beroende på ålder och vilken ungdomsgrupp du är med i. Ungdomarna i Avesta Pingst jobbar under året för att tjäna in pengar, därför är priset för Avestas ungdomar billigare.

I priset ingår: bussresa fram och tillbaka, boende, liftkort, aktiviteten på torsdag samt mat hela veckan (förutom på dit- och hemresan, vi kommer då stanna på McDonalds och det står var och en för).

Priset är:

Ungdom Avesta: 1900 kronor.

Ungdom Södertälje: 2 500 kronor

Vuxen: 2800 kronor

Behöver du hyra skidor? Då behöver du fylla i det i anmälan. Det ingår inte i priset.

 

Är du under 18 år ska anmälan göras med föräldrars/målsmans medgivande. Anmälan är bindande. Avanmälan efter sista anmälningsdag medför en avgift på 500 kronor.

Sista anmälningsdagen är 3 februari.

Mer information om lägret kommer vid anmälan.

 

Frågor?

Kontakta Gabriella Dahdouh:

Mail: gabriella@avesta.pingst.se

Telefon: 076-2335100

Eller Maria Åhlfors:

Mail: maria.ahlfors@sodertaljepingst.se

Telefonnummer: 073-802 19 90

Anmälan