Anmälan

Här kan du anmäla dig till en av våra gudstjänster. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att du stannar hemma vid symtom av sjukdom, vi tvättar händerna och håller avstånd i lokalen. Skulle du anmäla dig och sedan bli sjuk så ring Irene Jernberg på tele 073-141 91 09 så kan någon annan använda din plats.

Gudstjänst 25 okt 11:00 

Predikan Gabriella Dadouh, Tema: ”Klimatförändring- i relation till andra människor”, sång och musik av Jimmy Patring. Är du anmäld så räknar vi att du är på plats 10:30 på söndag.

Barnkyrkan 25 okt 15:00

Barnkyrkan är vår barnanpassade Gudstjänst för dig som är 3-12 år. Vi önskar att en förälder från varje familj följer med som stöd och hjälp. Barnkyrkan är i Pingstkyrkans källarlokal och ingång sker via trapphuset på kyrkans innergård. Barnkyrkan öppnar från 14:45 och kom i tid!

Kvällsmöte med Pastor Yun 28 okt 19.00

Onsdagen den 28 okt 19:00 har vi kvällsmöte med pastor Yun (även kallad ”den himmelske mannen” som en av hans böcker heter). Yun har tidigare varit församlingsledare i Kina där han fick se många människor komma till tro och se Guds under på olika sätt. Kvällsmötet sker i samarbete med missionsorganisationen Ljus i Öster och under kvällen kommer vi göra en insamling som går till bibelutdelning i Kina. Föranmälan krävs och kom i god tid.