12 jun onsdag

Sommaren är här

Hej på er! Nu var det ett tag sedan som vi skrev på bloggen. Mycket har också hänt. Det har varit en spännade vår i församlingen där vi fått se många människor komma till tro och fått döpa sig och börjat ett nytt liv tillsammans med Jesus. Man blir så tacksam att få se det och var en del av det som Gud gör.

Nu är också sommaren här och även om en del aktiviteter i kyrkan tar lite ledigt, finns det ändå mycket som händer. Här kommer en liten uppdatering

F r o m 23 juni börjar våra gudstjänster kl 18:00. Det är sommarkul för barnen. Efteråt har vi korvgrillning. Hoppas vi ses där!(För mer info se också Pingstkyrkan Avesta(s) facebooksida)

Lp-verksamheten kommer också att vara igång hela sommaren. Både genom att dela ut matkassar och ha samlingar på onsdagar. men också under några lördagar för sång och vittnesbörd.)

Vi har också ungdomssamlingar hela sommaren med start den 14 juni kl 19. (För mer info se också BlocOne(s) facebooksida)

Jag vill också passa på att önska alla en härlig sommar med mycket sol och bad och avkoppling. Hoppas också att vi ses på våra olika samlingar.

Var välsignade!

/Jakob Freiman

Om bloggen

Här kommer församlingens pastor Patrick Larsson dela tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.

pingst.avesta@crossnet.se