Du är här:Start > PASTORSBLOGGEN > God Jul!

21 dec fredag

God Jul!

Vill så här några få dagar före själva julafton ta till tillfället och önska er alla en God Jul.

På söndag är det Gudstjänst med nattvard och vi kommer att sjunga flera av julens sånger och min predikan kommer att handla om Maria som fick bli mor till Jesus - minst sagt häftigt, läs gärna Luk 1:26-39.

Sen hälsar vi dig välkommen till Julotta på juldagens morgon i Centrumkyrkan, min kollega Sören Johansson kommer att predika och det blir mysigt julfika efteråt.

På annandagen har vi vår årliga Julkonsert med jultal och julmingel, det brukar bli riktigt mycket folk så kom i tid för att få en bra plats. Även i år leds hela arrangemanget av Anna Holmqvist som är sång- och musikansvarig i församlingen.

Julen är gåvornas tid, vi firar att den största gåvan blev given till oss - JESUS - och det ger också oss anledning att vara generösa och givmilda! Det är saligare att ge än att få - tänk på det på julafton......

Till sist ett bibelord som beskriver Guds kärlek till oss....

"Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv." Joh 3:16

Min julbön är att "en stråle av Guds kärleks ljus skulle få lysa in med hopp och frid i varje hem och hus och in i varje hjärta"

Än en gång - en riktig God och välsignad Jul önskar jag dig!

/ Thomas

Om bloggen

Här kommer församlingens pastor Patrick Larsson dela tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.

pingst.avesta@crossnet.se