Du är här:Start > PASTORSBLOGGEN > Helg igen!

28 sep fredag

Helg igen!

Förra helgen var fantastisk! Vi hade besök av Carl-Erik Sahlberg med vänner från Klara kyrka i Stockholm. Om du missade besöket finns mötena utlagda som ljudfiler på hemsidan. Det där med ljudfiler är för övrigt en mycket bra möjlihet att ta del av det som händer i kyrkan om man är borta eller helt enkelt vill lyssna igen!

Nu är det helg igen och på söndag fortsätter vi serien om Bergspredikan - att följa Jesus! På söndag handlar det om äktenskap och skilsmässa och det är vår ungdomspastor Jakob Freiman som predikar. Ett viktigt och intressant men också lite svårt och känsligt ämne.

Vi vet ju hur ritningen ser ut i bibeln men ibland går livet sönder och vi misslyckas. Då är det viktigt att församlingen och vår gemenskap också kan rymma den som misslyckats. Jag tror på äktenskapet men jag tror också på församlingen som en helande gemenskap som också finns där när livet inte riktigt blir som vi tänkt oss. Vi tror på en upprättande Gud som alltid ger oss en möjlighet till come back!

Det blir spännande på söndag, jag kan åtminstone utlova en överraskning som ni sent kommer att glömma!!

Vi önskar att varje gudstjänst i vår kyrka skall vara en fest och en upplevelse som ingen vill missa eller vara utan.

Varmt välkommen och hoppas att vi ses i kyrkan!

God helg!

/ Thomas

Om bloggen

Här kommer församlingens pastor Patrick Larsson dela tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.

pingst.avesta@crossnet.se