Du är här:Start > PASTORSBLOGGEN >

2 feb torsdag

Ja, nu var det min tur att skriva några rader igen. Jag vet inte hur du känner, men tiden bara springer iväg, ständigt finns det saker som händer runt omkring oss och som måste göras. Det är ju alltid roligt att det händer något men jag utmanas av att i en stressad tillvaro på bästa sätt ta vara på tiden. Faktum är att vi lever bara en gång.

Eftersom vi vet att våra liv ofta kan vara fullspäckade av saker som ska göras tror jag det är jätte viktigt att ta tid för att stanna upp och ställa sig frågan: "Vart är jag på väg?" & "Vad är det jag värdesätter i mitt liv?" Vi får aldrig glömma att det finns en Gud som ständigt vill vara mitt i vår vardag och leda oss. Det gäller alla livets områden och är ju något helt fantastiskt!

I vår församling har vi precis dragit igång en ny gudstjänstserie som handlar om vardagstro. Jag tycker det är ett väldigt spännande tema som på olika sätt vill hjälpa och utmana oss till gemenskap med Gud.

Nu på söndag (5 februari) får vi besök av Tomas & Marie Höglund som är pastorer i Pingstkyrkan Borlänge. De kommer att tala över ämnet: Vardagstro Ä i familjen. Hoppas du har möjlighet att komma.

Önskar er alla en välsignad vecka!

/Jakob

Om bloggen

Här kommer församlingens pastor Patrick Larsson dela tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.

pingst.avesta@crossnet.se