12 jan torsdag

Kyrkan mitt i vardagen

Hej!

Först och främst vill jag säga varmt välkommen till Pingstkyrkans nya hemsida. Vi har jobbat intensivt för att skapa en bra hemsida, där du som besökare ska få möjlighet att på bästa sätt ta del av det som sker i vår församling. Jag hoppas verkligen att du ska tycka om den.

Det som har fascinerat mig under arbetets gång, med hemsidan, är just den rikedom av människor man möter i olika sammanhang. Allt från barn till äldre har möjligheten att få ta del av det som sker i församlingen. Det är fantastiskt att vi kan möta så många olika generationer. Det är vår längtan att vara en församling för alla människor.

Jag och min familj har nu bott i Avesta i fyra månader. Vi trivs jättebra! Just nu har vi, som församling, en bönevecka då vi samlas för att be och lovsjunga Gud. Jag tror att Gud är intresserad av vår bön till Honom och att det sker saker när vi ber. Det får vi aldrig tappa bort. Temat för böneveckan är frimodig vardagstro, något som jag verkligen brinner för att förmedla och själv få leva i mer. Min bön är att du och jag som tror på Gud, men även du som ännu inte lärt känna Jesus, ska få upptäcka livet med honom ännu mer och att han vill leda oss i vår vardag.

Jag önskar er alla en välsignad vecka och hoppas vi ses i kyrkan!

Mvh Jakob Freiman

Om bloggen

Här kommer församlingens pastor Patrick Larsson dela tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.

pingst.avesta@crossnet.se